Cautare

1411 de rezultate pentru "accident rutier t" (3.47 secunde)
Actiunea a fost organizata in intervalul orar 10.00 - 12.00, doua echipaje video de supraveghere a traficului rutier fiind amplasate pe Splaiul "Mihai Viteazul", la intersectia cu strada Orly si Walter Maracineanu.
Actiunea a fost organizata in intervalul orar 10.00 - 12.00, doua echipaje video de supraveghere a traficului rutier fiind amplasate pe Splaiul "Mihai Viteazul", la intersectia cu strada Orly si Walter Maracineanu.
Actiunea a fost organizata in intervalul orar 10.00 - 12.00, doua echipaje video de supraveghere a traficului rutier fiind amplasate pe Splaiul "Mihai Viteazul", la intersectia cu strada Orly si Walter Maracineanu.
Traficul rutier pe DN17, ce leaga Vatra Dornei de Campulung Moldovenesc, a fost blocat in noaptea de joi spre vineri, incepand cu ora 21.00, din cauza ghetii de pe partea carosabila, se arata intr-un comunicat al Federatiei Operatorilor Romani de Transport (F.O.R.T.).
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova, impreuna cu jandarmii si colegii lor din Olt, Gorj si Valcea, au organizat ieri o actiune de proportii in trafic, fiind vizati toti soferii care nu respecta normele rutiere.
Icoanele, cruciulitele sau alte obiecte care pot reduce vizibilitatea soferilor nu vor mai putea fi atarnate de parbrizul masinilor. Noul Cod Rutier prevede amenzi de pana la 2.900 de lei daca sunt incalcate aceste reguli.
Traficul rutier in zona adiacenta Arcului de Triumf va fi restrictionat sambata, 27 noiembrie, din cauza repetitiilor pentru parada militara desfasurata cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei. ... Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe Bd.
MADALIN de 31 de ani din judetul Calarasi, care, in calitate de conducator auto la o societate comerciala cu sediul in judetul Calarasi, efectua regulat transport rutier de persoane cu un autoturism marca Mercedes Sprinter, fara a detine licenta de executie pentru traseu.
- fluidizarea traficului rutier in zona adiacenta locurilor de desfasurare al manifestarilor cultural - artistice si pe principalele trasee de afluire - defluire ale participantilor, devierea si restrictionarea circulatiei cand situatia impune;
Ministerul de Interne vrea modificarea a 10 articole din Codul Rutier. Poliistii de la directia permise pot amenda soferii care au doua permise, unul in Romania si unul in alta tara Soferii ar putea fi anuntati pe mail cand le expira rovinieta.
Primaria Sectorului 4 anunta ca circulatia din zona Pietei Unirii va fi restrictionata. Pericol de surpare in Piata Unirii din Bucuresti! Traficul rutier se inchide.
Circulatia rutiera a fost restrictionata in zona Pietei Unirii dupa ce sistemul rutier aflat deasupra planseului Unirii si a pasajului rutier Unirii s-a tasat, a anuntat Primaria Sectorului 4.
Politistii de la Rutiera si-au scos radarele pe sosele duminica si au incercat sa-i tempereze pe soferii care apasa prea mult pedala de acceleratie Politisti din cadrul Serviciului Rutier Dolj si de la Biroul Rutier Craiova au organizat duminica o actiune pentru prevenirea accidentelor cauzate de viteza excesiva pe drumurile din judet.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
61 de soferi vitezomani au fost sanctionati duminica de politistii Serviciului Rutier Dolj, in urma unei actiuni de amploare organizate in trafic pe DE 70, intre Craiova si Filiasi.
Seful Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat, vineri seara la REALITATEA TV, ca regimul rutier va suferi o serie de schimbari, respectiv amenzile pentru cetateni vor deveni mai usturatoare, insa se va elimina sistemul "inutil" cu puncte, iar permisele nu vor mai putea fi ridicate atat de usor.
Potrivit Codului Rutier, "participantii la trafic sunt obligati sa anunte administratorul drumului public ori cea mai apropiata unitate de politie atunci cand au cunostinta despre existenta pe drum a unui obstacol sau a oricarei alte situatii periculoase pentru fluenta si siguranta circulatiei".
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, pentru efectuarea unor lucrari de reabilitare realizate de catre Apa Nova Bucuresti, incepand cu data de astazi, 23.11.2011, se va inchide traficul rutier pe Bd.
Politistii din Botosani au facut, sambata dimineata, uz de arma, dupa ce un lucrator de la Biroul Rutier al Politiei municipiului Botosani a fost lovit de o masina.
Cum evitam ambuteiajele Pentru evitarea aglomerarii traficului rutier pe D.N.1, politistii recomanda urmatoarele trasee ocolitoare pentru iesirea din Bucuresti: ... Pentru evitarea aglomerarii traficului rutier pe D.N.1, sunt recomandate urmatoarele trasee ocolitoare pentru intrarea in Bucuresti:
google-analytics.com